זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, אסקרול, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פודינג לחם מלוח, פודינג לחם מלוח גביני, ו פודינג לחם דלעת מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ומערבבים לעתים קרובות עד רפוי מעט זהוב, על 5 דקות. מערבבים שום ומתפוררים נקניק למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד הבשר הוא כבר לא ורוד, 7 עד 10 דקות, באמצעות כף עץ כדי לשבור את הבשר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים אסקרול לתערובת הנקניקיות במחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מערבבים עד escarole הוא נבול, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה גדולה, לטאטא את החלב והביצים עד בשילוב. מערבבים בגראייר, קוביות לחם, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים תערובת נקניק ומערבבים לערבב היטב. לגרד תערובת לתוך צלחת אפייה 9 על ידי 13 אינץ חמאה ורמת התפשטות (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים בתנור 375 עד העליון הוא זהב וסכין מוכנס באמצע יוצא בעיקר נקי, 35 עד 45 דקות. (אם העליון הוא חום לאחר 30 דקות, לכסות באופן רופף עם נייר ולהמשיך לאפות.)