פודינג לחם עגבניות-בזיליקום
פודינג לחם עגבניות-בזיליקום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פרמזן, עגבניות ענבים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג לחם עגבניות ריחן מלוח # LoveMySilk, חציל עגבניות ריחן פודינג לחם (יום שני ללא בשר), ו לחם בזיליקום עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מילוי: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 9 על 13 על ידי 2 אינץ זכוכית צלחת אפייה.
מוסיפים את קוביות הלחם ומניחים בצד.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיף את שאלוט ושום. לבשל, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד רך מעט, על 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום.
יוצקים את תערובת עגבניות וגבינת פרמזן על קוביות הלחם ומשלבים היטב.
פודינג: בקערה גדולה, להכות את הביצים, חלב, מלח ופלפל יחד עד חלקה.
יוצקים את פודינג מעל תערובת הלחם בעדינות לזרוק מעיל.
אופים עד מעט נפוח וזהב, על 25 עד 30 דקות.
הסר את הפודינג מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות.