קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פודינג לחם עם רוטב ויסקי

פודינג לחם עם רוטב ויסקי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם עם רוטב ויסקי, פודינג לחם עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
מוסיפים קוביות לחם, זורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות1/2 פאונד לחם שיפון כהה בן יום, חתוך לקוביות
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
6
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד פודינג מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
7
מגישים חמים עם
8
רוטב ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק