קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד

פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד
פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי מוקצף שוקולד דורש בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 807 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד, פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, ו קצפת כפולה שוקולד צ'יפס צ' יה פודינג.

הוראות

1
חממו את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה או השתמשו בתרסיס נון סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
מניחים את השוקולד המגורד בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
מקציפים ללא הרף, שופכים לאט את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן אחיד על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות 1 שעה או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
אופים את הפודינג עד רק להגדיר סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי מוקצף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
11
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון