פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד
פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי מוקצף שוקולד דורש בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 807 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד, פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, ו קצפת כפולה שוקולד צ'יפס צ' יה פודינג.
הוראות
חממו את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה או השתמשו בתרסיס נון סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מורחים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה.
מניחים את השוקולד המגורד בקערה בינונית; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את החלב והשמנת.
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מקציפים ללא הרף, שופכים לאט את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן אחיד על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות 1 שעה או עד 12 שעות.
אופים את הפודינג עד רק להגדיר סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה.
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי מוקצף שוקולד.
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.