קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד

פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד
פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי מוקצף שוקולד דורש בערך 2 שעות ו -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 807 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, סוכר קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם פאדג'כפול עם תוספת קצפת שוקולד, פודינג לחם שוקולד כפול של סאני עם קצפת בורבון, ו קצפת כפולה שוקולד צ'יפס צ' יה פודינג.

הוראות

1
חממו את התנור ל 325 מעלות פ. חמאה או השתמשו בתרסיס נון סטיק על תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את קוביות הלחם בצלחת המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
3
מניחים את השוקולד המגורד בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכרים, אבקת הקקאו והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם. מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
7
יוצקים את התערובת על השוקולד המגורד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מקציפים ללא הרף, שופכים לאט את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הבורבון ויוצקים את תערובת השוקולד באופן אחיד על קוביות הלחם. מקררים פודינג לפחות 1 שעה או עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
אופים את הפודינג עד רק להגדיר סכין מוכנס במרכז הפודינג יוצא נקי, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מגישים את הפודינג חם או צונן עם ציפוי מוקצף שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
מקציפים יחד את הסוכר והשמנת. לאחר שנוצרות פסגות רכות, מקפלים פנימה את רוטב השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה