קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פודינג לחם פטריות בר

פודינג לחם פטריות בר
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים קוביות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה עד לזהב-חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קרע או לחתוך פטריות לאורכו לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל לרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד פטריות נוזליות לתת את התאדה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
הסר מהחום.
8
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, גבינה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה. מערבבים פטריות וקוביות לחם עד מצופה היטב ולתת לעמוד 10 דקות ללחם לספוג כמה תערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
בינתיים, חמאה ramekins, ואז לשים סיבוב של קלף בתחתית של כל קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
תערובת כפית לתוך ramekins ואופים על תבנית אפייה עד המשרד למגע, 30 עד 35 דקות. פאדינגס Unmold ו קלף משליך.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
* פודינג לחם פטריות יכול להיות אפוי בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר בחמאה (לא מצופה קלף; לא unmold פודינג מאפייה).* קוביות לחם ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* פודינג יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. אם עושים פילה של בשר בקר, אופים פודינג בעוד בשר עומד (בשר יכול לעמוד עוד קצת).
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן