פודינג לחם פטריות בר
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג לחם פטריות בר, פודינג לחם פטריות בר, ו פודינג לחם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
אופים קוביות לחם בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה עד לזהב-חום, כ -10 דקות.
קרע או לחתוך פטריות לאורכו לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
לבשל שאלוט בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל לרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד פטריות נוזליות לתת את התאדה, כ 15 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ושום ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
לטאטא יחד חצי חצי, ביצים, גבינה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה גדולה. מערבבים פטריות וקוביות לחם עד מצופה היטב ולתת לעמוד 10 דקות ללחם לספוג כמה תערובת ביצה.
בינתיים, חמאה ramekins, ואז לשים סיבוב של קלף בתחתית של כל קלף חמאה.
תערובת כפית לתוך ramekins ואופים על תבנית אפייה עד המשרד למגע, 30 עד 35 דקות. פאדינגס Unmold ו קלף משליך.
* פודינג לחם פטריות יכול להיות אפוי בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר בחמאה (לא מצופה קלף; לא unmold פודינג מאפייה).* קוביות לחם ניתן אפוי 1 יום קדימה, מקורר, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* פודינג יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה. אם עושים פילה של בשר בקר, אופים פודינג בעוד בשר עומד (בשר יכול לעמוד עוד קצת).