פורל בגריל Almondine עם רדיקיו וויניגרט כתום-שקדים
טרוטה בגריל Almondine עם רדיקיו וויניגרט כתום-שקדים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו חומץ יין, מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פורל אלמונדיני, טרוטה קלאסית Almondine, ו לימון פורל Almondine.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברשת את הצדדים לחתוך של תפוזים רדיקיו עם קצת שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
רדיקיו.
כתום
4
שים את התפוזים ואת רדיקיו חתוכים בצד על הגריל ומבשלים רק עד חרוך מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.
כתום
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
תעביר את הרדיקיו למגש.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.
6
לסחוט את מיץ התפוזים לתוך קערה ולהקציף בשקדים, חומץ, פטרוזיליה, דבש, חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ תפוזים
שמן זית
שקדים
חרדל
פטרוזיליה
חומץ
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
8
מברישים את פילה הטרוטה בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל משני הצדדים. גריל עד חום זהוב מעט חרוך משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד.