פודינג לחם קינמון-קרמל
פודינג לחם קינמון-קרמל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 2 אוהדים. אם יש לכם קליפת תפוז, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג לחם קינמון-קרמל, פודינג לחם קינמון עם סירופ קרמל, ו פודינג לחם אגס וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים לחם לקוביות 3/4 אינץ'.
לטאטא ביצים, חלב, 1 כוס שמנת, הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה untilsugar מתמוסס.
יוצקים תערובת ביצה overbread; לזרוק מעיל. מכסים בפלסטיק וצלחת על גבי כדי להטביע לחם בתערובת ביצים. צמרמורת לפחות 4 שעות או לילה.
מערבבים לחם תערובת; בואו לעמוד בחדרטמפרטורה 30 דקות.
מחממים תנור ל 191°. חמאה sixteen3/4 כוסות פודינג כוס או ramekins; dividebetween 2 מחבתות קלייה. מחלקים את הלחם בין הכוסות.
הוסף מספיק מחבתות waterto חמות לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של כוסות.
בואו puddings לעמוד ב roomtemperature עד 2 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1cup קרם אבקת סוכר mediumbowl עד פסגות טופס.
מגישים puddingswarm או בטמפרטורת החדר עם קצפת ורוטב קרמל חם.