פודינג לחם קרם קוקוס
ניתן להכין את המתכון של פודינג לחם קוקוס תוך כ-3 שעות ו-55 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 995 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-74 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש חמאה, מקבית, חלמונים ומלח. עם ציון ספונקולרי של 46%, המנה הזו מוצקה. פודינג לחם תותים וקרם וניל עם קוקוס קלוי, קאפקייקס פודינג לחם קוקוס עם ציפוי קרם מקדמיה גולמי (ללא חלב), ופודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם וניל הל (דל פחמימות וללא גלוטן) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחמאה קלות את תחתית תבנית אפייה מרובעת 9 אינץ' חסינת להבה. מסדרים את קוביות הלחם בצורה אחידה בתבנית. בקערה גדולה, טורפים יחד את החלמונים, הביצים השלמות, חלב הקוקוס, שמנת הקוקוס, המלח, אגוז המוסקט ומייסת. מערבבים פנימה 1 כוס מפתיתי הקוקוס.
יוצקים את הרפרפת על קוביות הלחם, לוחצים בעדינות על קוביות הלחם כדי לספוג את הקרם.
הניחו לתערובת לעמוד במשך שעה, מכוסה, במקרר.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מפזרים את החלק העליון של הפודינג עם 1/2 כוס פתיתי הקוקוס הנותרים. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, חוררים כמה חורים בחלק העליון כדי לשחרר את האדים.
הכניסו את תבנית האפייה לתבנית צלייה על רשת התנור.
יוצקים מים חמים לתבנית הצלייה כדי להגיע עד מחצית דפנות התבנית.
אופים עד שהפודינג יציב למגע, כשעה ו-15 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15 דקות.
הסר את כלי האפייה מאמבט המים והעביר אותו מתחת לפטם, לפחות 4 סנטימטרים מהאש, עד להזהבה, 1 עד 2 דקות.
תנו לפודינג להתקרר לחלוטין. מכסים היטב בניילון נצמד ומצננים.
יוצקים את הרוטב על מנות פודינג אישיות, לפי הצורך. מעל קוקוס קלוי ומגישים.
מכינים את רוטב השוקולד ממש לפני הגשת הפודינג.
שמים את השוקולד צ'יפס בקערה חסינת חום בינונית. בסיר קטן, מביאים את השמנת לרתיחה על אש נמוכה; מסירים אותו מיד מהאש ויוצקים אותו על השוקולד צ'יפס.
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez
Madeiran ופדרו Ximénez הם בחירה מצוינת עבור פודינג לחם. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!