קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פודינג לחם קרם קוקוס

פודינג לחם קרם קוקוס
ניתן להכין את המתכון של פודינג לחם קוקוס תוך כ-3 שעות ו-55 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 995 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-74 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש חמאה, מקבית, חלמונים ומלח. עם ציון ספונקולרי של 46%, המנה הזו מוצקה. פודינג לחם תותים וקרם וניל עם קוקוס קלוי, קאפקייקס פודינג לחם קוקוס עם ציפוי קרם מקדמיה גולמי (ללא חלב), ופודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם וניל הל (דל פחמימות וללא גלוטן) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחמאה קלות את תחתית תבנית אפייה מרובעת 9 אינץ' חסינת להבה. מסדרים את קוביות הלחם בצורה אחידה בתבנית. בקערה גדולה, טורפים יחד את החלמונים, הביצים השלמות, חלב הקוקוס, שמנת הקוקוס, המלח, אגוז המוסקט ומייסת. מערבבים פנימה 1 כוס מפתיתי הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3 כוסות ציר הודו3 כוסות ציר הודו
בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלךבשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
1 פלפל ירוק, קצוץ דק1 פלפל ירוק, קצוץ דק
בוטנים קלויים בדבש Fisher®בוטנים קלויים בדבש Fisher®
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
מייס קרקעמייס קרקע
לימון, קליפת ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)לימון, קליפת ומיץ (יותר מיץ אם הלימון לא מאוד עסיסי)
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס
(יותר מיץ אם הלימון לא מאוד)(יותר מיץ אם הלימון לא מאוד)
2
יוצקים את הרפרפת על קוביות הלחם, לוחצים בעדינות על קוביות הלחם כדי לספוג את הקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות ציר הודו3 כוסות ציר הודו
2 טיפות מסטיק סגולות קטנות2 טיפות מסטיק סגולות קטנות
3
הניחו לתערובת לעמוד במשך שעה, מכוסה, במקרר.
4
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
5
מפזרים את החלק העליון של הפודינג עם 1/2 כוס פתיתי הקוקוס הנותרים. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, חוררים כמה חורים בחלק העליון כדי לשחרר את האדים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
6
הכניסו את תבנית האפייה לתבנית צלייה על רשת התנור.
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
7
יוצקים מים חמים לתבנית הצלייה כדי להגיע עד מחצית דפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
מבשלים ומגישים תערובת פודינג ונילמבשלים ומגישים תערובת פודינג וניל
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
8
אופים עד שהפודינג יציב למגע, כשעה ו-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
9
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית
4 בצל ירוק פרוס דק בזווית4 בצל ירוק פרוס דק בזווית
10
הסר את כלי האפייה מאמבט המים והעביר אותו מתחת לפטם, לפחות 4 סנטימטרים מהאש, עד להזהבה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבשלים ומגישים תערובת פודינג ונילמבשלים ומגישים תערובת פודינג וניל
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
8 ירכי עוף, ללא עור וללא עצמות, חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'8 ירכי עוף, ללא עור וללא עצמות, חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
תנו לפודינג להתקרר לחלוטין. מכסים היטב בניילון נצמד ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שארית שוק טלה צלוי1 קילו שארית שוק טלה צלוי
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
12
יוצקים את הרוטב על מנות פודינג אישיות, לפי הצורך. מעל קוקוס קלוי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 2/3 כוסות פתיתי מלאכית קוקוס2 2/3 כוסות פתיתי מלאכית קוקוס
ביצים, קשות, קלופות וקצוצות דקביצים, קשות, קלופות וקצוצות דק
13
מכינים את רוטב השוקולד ממש לפני הגשת הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
14
שמים את השוקולד צ'יפס בקערה חסינת חום בינונית. בסיר קטן, מביאים את השמנת לרתיחה על אש נמוכה; מסירים אותו מיד מהאש ויוצקים אותו על השוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי שוקולד או וניליכול ציפוי שוקולד או וניל
3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת3/4 כוס בתוספת 2 כפות שיבולת שועל לבישול מהיר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
(יותר מיץ אם הלימון לא מאוד)(יותר מיץ אם הלימון לא מאוד)
15
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס1 מנגו, קלוף, מגולען וקצוץ גס

יין מומלץ: מדיירה, Pedro Ximenez

Madeiran ופדרו Ximénez הם בחירה מצוינת עבור פודינג לחם. הטעם המתוק והאגוזי של פדרו שימנז עם תווים של תאנים וקרמל משתלב כל כך טוב עם פודינג לחם. מדיירין היא אופציה נוספת - אתה יכול אפילו למצוא מתכונים באמצעות מדירן בפודינג הלחם! אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!