קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם קרמל-תפוח

פודינג לחם קרמל-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם קרמל תפוח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 182 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם ציפוי קרמל, לחם קוביות, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוח קרמל, פודינג לחם תפוח קרמל, ו פודינג לחם תפוח קרמל.

הוראות

1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
תרסיס צלחת קיש, 9x1 1/2 אינץ', או צלחת עוגה, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
3
מערבבים את כל החומרים למעט לחם וציפוי קרמל בקערה גדולה עם מקציף תיל עד חלקה. מקפלים בלחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים לתוך צלחת קיש.
5
אופים 40 עד 45 דקות או עד חום זהוב ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חתוך לפרוסות.
7
טפטוף קרמל ציפוי על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים