פודינג לחם שוקו-ברי לבן
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו באגט לחם, פודינג מיידי טעם וניל ג'לי, 1/4 qt. חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פודינג לחם ברי וניל לבן, פודינג לחם שוקולד ברי לבן, ו ברי שוקולד לבן-פודינג לחם דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק לחם עם חמאה; להפיץ על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול.
מפזרים פטל פירורי שוקולד.
מקציפים תערובות פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. שמור פודינג 1-1/2 כוסות לשימוש מאוחר יותר; להכניס למקרר עד מוכן לשימוש.
לטאטא ביצים לתוך פודינג שנותר עד מעורבב; לשפוך על מרכיבים בתבנית אפייה.
מפזרים אגוזים; אופים 15 עד 20 דקות. או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במקצת.
לבשל פודינג שמורות בסיר 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב כל הזמן; לשרת כפיות על פודינג לחם.