פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 482 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. אם יש לך חלב, חלה, אספרסו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הביצים והחלמונים בקראף של בלנדר ולשלב את המהירות הנמוכה ביותר במשך 30 שניות. לאט להוסיף את הסוכר מעל 30 שניות, ולאחר מכן להוסיף את תערובת שוקולד חם להתמזג עד incorporated, כ -30 שניות.
מוסיפים את החצי וחצי, חלב, אספרסו ווניל ומערבבים עד לשילוב טוב, כ-30 שניות.
חמאה 9 על 13 אינץ מחבת מתכת עם 1 כף של החמאה ומניחים את הלחם הקוביות במחבת.
מורחים את השוקולד על גבי הלחם ושופכים באיטיות את הפודינג. לחץ על התערובת עם מרית או את הגב של כף כדי להרוות ביסודיות. לכסות ולהניח בצד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות, או לקרר עד 8 שעות.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
אופים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע לפחות 170 מעלות F, על 45 דקות. הגדר את התנור להגדרת האפייה הגבוהה עם דלת התנור פתוחה.
תוציא את פודינג הלחם מהתנור.
יוצקים את שאר החמאה נמסה לתוך בקבוק ספריי ומתיזים את החלק העליון של פודינג הלחם. חזור אל המדף האמצעי ו לצלות במשך 4 עד 5 דקות.
הסר למתלה קירור במשך 15 דקות לפני ההגשה.