פודינג לחם שוקולד
פודינג לחם שוקולד יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, תמצית vanillan, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13.
פרוס באגט ב 1/4 פרוסות אינץ מברשת צד אחד עם חמאה מומסת.
מניחים על תבנית אפייה לתוך תנור שחומם מראש עד הזהב, על 1 דקה.
ממיסים שבבי שוקולד במיקרוגל או בדוד כפול. תניח בצד.
בסיר בינוני על אש נמוכה, קרם חום וחלב עד חם. אל תישרף.
בקערה גדולה לנצח ביצים, חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר 1 כף וניל עד חלקה. תערובת קרם חם קצת בכל פעם.
לטאטא תערובת ביצים לתוך שוקולד נמס עד חלקה.
סדר פרוסות לחם קלוי, בצד החמאה למעלה, בצלחת מוכנה עד המנה מלאה.
יוצקים תערובת שוקולד על לחם ולתת לנוח 40 דקות, עד הנוזל נספג.
קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מניחים צלחת אפייה על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים 40 עד 50 דקות, עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
כדי להפוך את הרוטב, להמיס שוקולד לא ממותק בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים ב 1 כף חמאה עד מומס. מערבבים במים רותחים, 1/2 כוס סוכר וסירופ תירס עד חלקה. להגדיל את החום בינוני ולהביא לרתיחה מרתיחים בעדינות 3 דקות.
הסר מן החום ומערבבים 1 כפית וניל.
כדי לשרת: תחתית חמה של צלחת אפייה, לשחרר קצוות של פודינג עם סכין ולאחר מכן להפוך פודינג קר על מגש הגשה.
מגישים עם רוטב שוקולד חם.