פודינג לחם שוקולד ברי לבן נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. אם יש לכם חטיפי אפיית שוקולד, תערובת מקורית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. נסו ברי שוקולד לבן-פודינג לחם דובדבן, פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב ברי אדום, ו פודינג לחם ברי וניל לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 232°. תחתית חמאה וצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. בקערה גדולה, מערבבים 4 1/2 כוסות ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עם כפית עד צורות בצק רך. זרוק את הבצק על ידי העמסת כף על גבי גיליון עוגיות גדול ungreased.
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
עם 50 קלוריות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים חשופים על 1 שעה או עד העליון הוא חום זהוב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
ב 1-סיר ליטר, מקום 1/3 כוס סוכר 2 כפות תערובת ביסקוויק. מערבבים 1 כוס פטל קפוא, 1 כוס אוכמניות קפואות והמים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום.