פודינג לחם שוקולד לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם שוקולד לבן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, לחם, שוקולד וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1133 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב שוקולד לבן, פודינג לחם שוקולד לבן, ו פודינג לחם שוקולד לבן חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם חמאה; להפריש. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מורחים קוביות לחם על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד שקצוות הלחם מרגישים יבשים, כ-10 דקות.
הסר מהתנור ולתת למחבת להתקרר על מתלה חוט.
בחלב חצי חצי בינוני, שמנת וסוכר לשלב.
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רותח.
הסר מהחום וקצף בשוקולד עד נמס וחלק.
בואו לשבת להתקרר מעט, כ -10 דקות.
בקערה גדולה, להקציף חלמונים ביצה לשלב. לאט לאט לטאטא בתערובת חלב חם לשלב.
מוסיפים קוביות לחם ונותנים להשרות, כ -30 דקות, ערבוב עדין מדי פעם.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה ואופים עד רק להגדיר, על 25 דקות.
בואו להתקרר מעט לפני ההגשה, על 15 דקות.
כדי להפוך את הרוטב: בסיר קטן מעל חום בינוני, קרם חום רק רותח.
הסר מהחום וקצף בשוקולד עד נמס וחלק.