פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים חמצמץ
פודינג לחם שוקולד לבן עם רוטב דובדבנים חמצמץ לוקח בערך שעה מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 589 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.12 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 יגידו שהוא פגע במקום. אם יש לכם סוכר, דובדבנים, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא אובו . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מתאים היטב כקינוח. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . ציון זה די טוב. נסו פודינג לחם שוקולד דובדבנים , טארט שקדים דובדבנים , וסקונס שוקולד לבן דובדבן שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, הביאו לרתיחה את הדובדבנים, המיץ והסוכר, תוך ערבוב מדי פעם. הנמיכו את האש; בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מוציאים את הדובדבנים בעזרת כף מחוררת; מניחים בצד. מחזירים את הנוזל לרתיחה; מבשלים עד לצמצום של כ-3/4 כוס. מחזירים את הדובדבנים לסיר; מצננים.
מניחים את קוביות הלחם בתבנית אפייה משומנת בגודל 33 x 23 ס"מ. בסיר גדול, מערבבים את השמנת, השוקולד הלבן, החלב, הסוכר, הקינמון ואגוז המוסקט. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהשוקולד נמס.
ערבבו כמות קטנה מהתערובת עם הביצים; החזירו את הכל לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד.
יוצקים את התערובת על קוביות הלחם.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
מגישים חם עם רוטב דובדבנים ותלתלי שוקולד.