פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי
פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, תמצית vanillan, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 18%. מתכונים דומים: פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי, פודינג לחם שוקולד עם רוטב ויסקי, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
מוסיפים קוביות לחם, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד הזהב.
העברה לתבנית אפייה משומנת קל 13 - x 9 אינץ'.
מביאים קצפת וחלב לרתיחה מעל חום בינוני במחבת.
הסר מהחום, ולהקציף בשוקולד עד חלקה.
להקציף חלמונים ביצה, סוכר חום, וניל.
יוצקים מעל קוביות לחם; בואו לעמוד 30 דקות. מכסים בנייר כסף; לחתוך 6 חורים קטנים בנייר כסף כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים צלחת אפייה במחבת צלייה.
מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 1/2 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד סט.
הסר פודינג לחם ממים. מגניב 30 דקות על מתלה תיל.