עוגת אפרסק צרפתית קלה
פאי אפרסק צרפתי קל יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם סוכר, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), ו קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הקש מאפה עוגה לתוך מחבת פאי 9 אינץ'.
ממלאים קרום עוגה מוכן עם אפרסקים.
מערבבים סוכר, ביצה, קמח, חמאה וקינמון יחד בקערה; לשפוך על אפרסקים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C); אופים עד מילוי אפרסק מבעבע וקרום הוא השחי קלות, 40 עד 45 דקות.