פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון, פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון, ו פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר ומים בסיר גדול כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מערבבים בסירופ תירס ומיץ לימון. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת מדי פעם.
הסר מהחום; יוצקים 1 1/4 כוסות קרם (תערובת יהיה בועה למעלה), מערבבים מעל חום נמוך עד הקרמל הוא נמס וחלק. להגדיל את החום ומרתיחים עד הרוטב מצטמצם 1 2/3 כוסות, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בפקאנים ובורבון.
כדי להפוך את הפודינג: מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב חלב, 2 כוסות שמנת, ו 1 כוס סוכר בסיר גדול כבד על חום גבוה בינוני, מערבבים עד הסוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה.
הסר מהחום, להוסיף שוקולד, ומערבבים עד חלקה.
מקציפים ביצים ווניל בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא בתערובת שוקולד; להוסיף קוביות לחם ולתת לעמוד עד הלחם סופג חלק פודינג, ערבוב מדי פעם, כ 30 דקות.
העברת תערובת לתבנית אפיית זכוכית 13x9x2 אינץ'. מכסים בנייר כסף.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד שנקבע במרכז, כ 45 דקות.
מגישים פודינג חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב חם.