פודינג ליל כל הקדושים
פודינג ליל כל הקדושים עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו את בטי אורנג'ג'ל צבע, קורנפלור, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שיכור Ghostly זולל יריות פודינג - אודה שלי לכוסות פודינג ליל כל הקדושים, פודינג ליל כל הקדושים שוקולד, ו Boo פודינג Parfaits – ליל כל הקדושים פינוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר כבד, מחממים 2 כוסות חלב לרתיחה.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד מריר, ערבוב עם חוט להקציף עד חלקה. תניח בצד.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר מגורען, קקאו, קורנפלור וקינמון. מערבבים הנותרים 1/4 כוס חלב.
מוסיפים תערובת קקאו לתערובת שוקולד מומסת בסיר, מכים עד מעורבב היטב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להפחית חום; מבשלים 1 דקה.
בקערה בינונית, להכות ביצים עם מקציף חוט. לאט לאט להכות על תערובת שוקולד 1 כוס.
מוסיפים לתערובת השוקולד שנותרה בסיר; מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ווניל.
מעבירים פודינג לקערה גדולה. מגניב 15 דקות. מכסים את החלק העליון של פודינג עם פלסטיק לעטוף כדי למנוע עור להיווצר. מקררים 2 שעות או עד שמצוננים.
בקערה בינונית, לנצח את הקצפת שמנת, אבקת סוכר וצבע מזון עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.
הסר פודינג מהמקרר. לנצח פודינג עד חלקה. עם מרית גומי, לקפל תערובת קצפת לתוך פודינג עבור אפקט מעורבב.