פודינג לימון עם רוטב פטל
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פודינג לימון עם רוטב פטל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 199 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, חלב, לימונים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חבילות אפרסק-פטל עם רוטב פודינג כתום, לחם מטוגן ממולא פטל ברוטב פודינג, ו ריבס וריבת פטל רולי פולי עם רוטב וניל פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
1 להגדיר מתלה ברמה האמצעית של התנור מחממים ל 300 מעלות.
מערבבים את החלב והסוכר בסיר בינוני ומקציפים מספר פעמים כדי לערבב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום נמוך עד בינוני.
3 השתמש מקלף ירקות כדי להסיר רק את הגחמה הצהובה מן הלימונים ברצועות גדולות. אל תכלול אף אחד מהדופן הלבן מתחת לגלידה, אשר מקנה טעם מריר.
4 כאשר החלב רותח, להסיר אותו מהחום, להוסיף את גרידת לימון מקל קינמון, ולאפשר תלול במשך 5 דקות.
מערבבים את הביצים ווניל בקערת ערבוב ולהקציף היטב, אבל לא כל כך מהר כי הביצים להיות קצף. מסננים את תערובת החלב לתוך מיכל שפתיים, כגון מידה 4 כוס, כדי להסיר את רצועות של גרידה ואת מקל הקינמון.
יוצקים את החלב לתוך תערובת הביצה בזרם דק, לטאטא כל הזמן אבל לא במהירות כדי למנוע יצירת יותר מדי קצף.
7 לאחר החלב נוספה, לתת את התערובת לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן להשתמש כף מצקת או מטבח גדול כדי להסיר כל קצף מפני השטח.
יוצקים את התערובת לתוך מיכל שפתיים ולמלא את התבניות כמעט עד למעלה.
מניחים את מחבת התבניות על מדף התנור ומיד לשפוך 3 עד 4 כוסות מים חמים לתוך המחבת סביב התבניות, כך שהמים מגיעים על חצי הדרך במעלה הצד של כל עובש. אם תבניות להתאים בחוזקה במחבת, ייתכן שיהיה צורך להסיר אחד באופן זמני יש מקום לשפוך במים.
אופים את הפודינג במשך כשעה, או עד שהם מסודרים לחלוטין ואינם מתנודדים יותר במרכז.
הסר את המחבת מהתנור ומניח אותו על מתלה במשך 10 דקות כדי להתקרר. ואז להסיר את התבניות מהמחבת ולקרר אותם לחלוטין לטמפרטורת החדר. בנפרד לעטוף כל עובש פלסטיק וצינה עד שאתה מתכוון לשרת אותם.
מגישים את פודינג בתבניות או unmold אותם צלחות קינוח. כדי unmold, הכנס את הנקודה של סכין קיצוץ על 1/4 אינץ עמוק בין התבנית לבין פודינג. הפעל את הסכין בכל רחבי החלק הפנימי של התבנית כדי לשחרר את החלק העליון. באמצעות קצות האצבעות שלך, להקל על החלק העליון של פודינג לצד אחד, לתת קצת אוויר לתוך החלל שאתה יוצר בין פודינג והעובש. הפוך צלחת קינוח על התבנית, ואז להפוך אותו שוב. מחזיק הן את התבנית ואת הצלחת בחוזקה עם שתי הידיים, להעלות במהירות ולהוריד את הערימה כדי להתיר את פודינג. אם זה לא יוצא בקלות מן התבנית, לחזור על התנועה מספר פעמים. מעל כל פודינג עם כמה כפיות של רוטב פטל.
שמור בקירור בכל העת. אתה יכול להכין פודינג אלה יום או יומיים מראש, אבל לא לשמור אותם יותר מ 3 ימים בסך הכל.
תחליף את גרידת 2 תפוזים ו 1 לימון קטן עבור גרידת לימון.
Reprinted עם אישור קינוחים אור מושלם: עוגות נפלאות, עוגיות, פשטידות, ועוד עשה עם חמאה אמיתית, סוכר, קמח, וביצים כל פחות מ 300 קלוריות לכל מנה נדיבה על ידי ניק Malgieri ודייוויד יואכים. צילומים של טום אקרל. זכויות יוצרים © 2006 By Nick Malgieri And David Joachim. פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר