פודינג מנגו
פודינג מנגו נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. גשו לסופר וקנו ג'לטין, שמנת כבדה, מנגו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך גדול של 27%. נסו פודינג מנגו, פודינג מנגו, ו פודינג מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תחילה 3 מרכיבים בסיר גדול על אש בינונית, ומקפיצים 5 דקות או עד שהמנגו רך מאוד.
מוסיפים סוכר וממשיכים לבשל, מערבבים ומגרדים את תחתית הסיר לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות או עד שהם עבים וסירופיים עם כמה נתחי מנגו שנותרו. (אל תתנו לסוכר להתקרמל או להשחים.)
מסירים מהאש ומצננים לפושר.
מפזרים ג ' לטין מעל 3 עד 4 כפות מים קרים בקערה קטנה, ומניחים להתרכך 3 עד 5 דקות. מערבבים ג ' לטין מרוכך לתערובת מנגו עד להמסה.
מוסיפים שמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים תערובת בין 10 (4 אונקיות) רמקינס או קערות הגשה. מצננים, לא מכוסים, 3 שעות או עד להתייצבות.
מגישים קר, ומעליהם חלב מרוכז ממותק שנטילי או חלב מתאדה, אם רוצים.