המתכון אפוי פודינג פאדג'יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קמח, אגוזי פקאן, גלידת שוקולד צ'יפס מנטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 26%. ציון זה לא כל כך עצום. עוגת פודינג פאדג, פודינג פאדג'בננה, ו מוקה פאדג'פודינג דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה משלבים את הסוכר, הקמח והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.