קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג פיגי קרקר גרהם

פודינג פיגי קרקר גרהם
אם $1.04 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג תאנים קרקר גרהם יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה, סוכר של ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט פודינג ופירות יער עם קרום קרקר גרהם, פשטידת קרקרים, ו פשטידת קרקרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות משמנים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, קינמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בסיר בינוני, מחממים את התאנים והחלב על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. אל תתנו לתערובת לבוא לרתיחה, אבל להפחית את החום בקלילות ולתת לו להתבשל במשך 10 עד 15 דקות, או עד התאנים הם רכים לחלוטין מפוטם מן החלב. תערובת זו תהיה עבה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בקערה גדולה נפרדת, לטאטא את הביצים במרץ ביד במשך דקה אחת. מערבבים את החמאה המומסת, פירורי קרקר גרהם, וקליפת לימון. לאחר שילוב, מערבבים בתערובת התאנה והחלב החמה. עכשיו, להוסיף את תערובת הקמח. מערבבים רק עד משולב לחלוטין. זה יהיה חובט עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעדינות כפית את הבלילה למחבת משומנת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על גבי.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים במשך 90 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד. אם הפודינג הפך מוצק למגע ומתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, אתה עשית. אם עדיין לא, להמשיך לאפות עד שהוא הגיע לנקודה זו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הפעל סכין חדה סביב הקצוות של המחבת כדי לעזור לשחרר את הפודינג.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בואו להתקרר במשך 10 דקות לפני היפוך על צלחת הגשה. זה אמור לצאת די בקלות.
10
אם תרצה, מקשטים עם זיגוג סוכר של ממתקים שנעשו על ידי לטאטא יחד סוכר של ממתקים ורק כמה קרם או ליקר ביצים כרצון לתת לו עקביות עבה אבל שלילי. למעלה עם סוכריות, פירות יער, או בצע את הדוגמה שלי ולהשתמש מנטה התגבשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מגישים על ידי חיתוך לתוך טריזים. שמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד שלושה ימים.