פודינג קיץ שזיפים וענבים
Puddings קיץ שזיף ופירות יער נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סלים פטל, לחם ביצה סמיך, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פודינג קיץ שזיפים וענבים, קיץ ברי פודינג שזיפים, ו פודינג לחם פירות יער.
הוראות
קו שש כוסות רפרפת 3/4 כוס עם ניילון נצמד, עוזב 3 אינץ ' overhang מכל הצדדים. באמצעות חותך עוגיות 3 אינץ', לחתוך 1 עגול מכל פרוסת לחם; מילואים.
מערבבים שזיפים וסוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד סוכר מתמוסס וסירופ צורות. מבשלים עד שזיפים הם במכרז שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מוסיפים את כל פירות יער; מבשלים עד פירות יער לשחרר את המיצים שלהם, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. מערבבים במיץ לימון. מגניב לטמפרטורת החדר.
מסדרים 2 פרוסות שזיף מבושלות בתחתית כל כוס פודינג. שזיפים העליון בכל אחד עם 2 כפות תערובת פירות עם מיצים, ואז 1 לחם עגול. למעלה כל עם תערובת פירות הנותרים עם מיצים, חלוקת שווה.
מניחים 1 לחם עגול על גבי כל; לחץ לתוך תערובת פירות כדי קומפקטי. כיסוי puddings בחוזקה עם פלסטיק לעטוף overhang.
מניחים כוסות פודינג על תבנית אפייה. כוסות העליון עם תבנית אפייה אחרת.
מניחים כמה פחיות מזון על גיליון אפייה העליון כדי לשקול. תירגע בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.).
לפתוח ניילון לעטוף מלמעלה של כוסות פודינג. הפוך puddings על צלחות.
הסר ניילון נצמד. כפית קצפת לצד ומגישים.