קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו

פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו
אם $1.25 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם Krispy קרם עם קצפת אספרסו יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, אספרסו, סופגניות מזוגגות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם קרם Krispy, פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, ו פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מורחים את חתיכות הסופגנייה על גיליונות אפייה ואופים במשך כ -30 דקות, עד יבש מבחוץ וחצי במרכז. להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה גדולה, להקציף 2 כוסות של הקרם עם חלב, חלמונים, ביצים שלמות וחלב מרוכז.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את חתיכות הסופגנייה ולתת לספוג עד החתיכות מתרככות, על 1 שעה; מערבבים כל 15 דקות.
6
חמאה קלה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. כפית את תערובת הסופגנייה לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות בנייר כסף. מניחים את המנה במחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים את פודינג הלחם במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את נייר הכסף ואופים במשך כ 20 דקות יותר, או עד פודינג הלחם מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מחממים את המטגן. לצלות את פודינג הלחם במשך כ 3 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
בואו מגניב במשך 30 דקות.
11
בינתיים, בקערה בינונית, מקציפים את 2 כוסות הקרם הנותרים לפסגות semisoft. מערבבים באספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מגישים עם פודינג לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק