פודינג קרמי קריספי עם קצפת אספרסו
אם $1.25 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם Krispy קרם עם קצפת אספרסו יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלמונים ביצה, אספרסו, סופגניות מזוגגות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם קרם Krispy, פודינג לחם קריספי קרים של ביל ניקולסון עם רוטב רום חמאה, ו פודינג שוקולד עם קצפת אספרסו.
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מורחים את חתיכות הסופגנייה על גיליונות אפייה ואופים במשך כ -30 דקות, עד יבש מבחוץ וחצי במרכז. להעלות את טמפרטורת התנור ל 35
בקערה גדולה, להקציף 2 כוסות של הקרם עם חלב, חלמונים, ביצים שלמות וחלב מרוכז.
מוסיפים את חתיכות הסופגנייה ולתת לספוג עד החתיכות מתרככות, על 1 שעה; מערבבים כל 15 דקות.
חמאה קלה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. כפית את תערובת הסופגנייה לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות בנייר כסף. מניחים את המנה במחבת צלייה ומוסיפים מספיק מים למחבת כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צלחת האפייה.
אופים את פודינג הלחם במשך 40 דקות.
הסר את נייר הכסף ואופים במשך כ 20 דקות יותר, או עד פודינג הלחם מוגדר.
מחממים את המטגן. לצלות את פודינג הלחם במשך כ 3 דקות, או עד העליון הוא השחמה קלות.
בינתיים, בקערה בינונית, מקציפים את 2 כוסות הקרם הנותרים לפסגות semisoft. מערבבים באספרסו.