פודינג קרמל
פודינג קרמל נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך ביצים, חלב, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פודינג קרמל עם רוטב קרמל מלוח, עוגת פודינג קרמל, ו פודינג קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד גדול, מבשלים ומערבבים סוכר 3/4 כוס על אש נמוכה עד שהסוכר נמס וזהב.
יוצקים לשמונה 6-עוז. כוסות פודינג, הטיה לתחתית המעיל של כוס; בואו לעמוד במשך 10 דקות.
בקערה גדולה, לנצח את הביצים, חלב, וניל הנותרים סוכר עד בשילוב אבל לא קצף.
מניחים את הכוסות בשני 8-in. מחבתות אפייה מרובעות.
יוצקים מים רותחים במחבתות לעומק של 1 ב.
אופים ב 350° במשך 40-45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הסר מן המחבתות כדי להתקרר על מדפים חוט.
כדי unmold, להפעיל סכין סביב שפת הכוס ולהפוך על מקום קינוח.