קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג ריקוטה שוקולד

פודינג ריקוטה שוקולד
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רום, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Budino di ריקוטה (פודינג ריקוטה), פודינג ריקוטה: Budino di ריקוטה, ו 663. פודינג ריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
זו חזרה רצינית מהילדות שלי. יש לי זיכרון של אמא שלי מוציאה את זה מהתנור ויכולתי להריח את השוקולד והשקדים יותר מכל דבר אחר. כל כך טעים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של מחבת כיכר 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
3
מוסיפים 2 ביצים שלמות לסיר קטן ומכסים אותם במים קרים. מביאים את המים לרתיחה עדינה על חום בינוני. כאשר המים רותחים, מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים את הביצים במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
הסר את הביצים מן הסיר ולהפעיל אותם מתחת למים קרים כדי למנוע מהם overcooking.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
בקערה בינונית מוסיפים את הריקוטה ומקציפים עד ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים את הסוכר, הרום, השוקולד והשקדים ומערבבים כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
רוםרום
7
לקלף את הביצים קשות ולשים את החלמונים דרך מסננת קטנה כדי לשבור אותם לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
8
מוסיפים את החלמונים לתערובת הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
9
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, להוסיף את 2 חלבוני ביצה להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 3 עד 5 דקות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה עם מרית גומי, שמירה על כמה שיותר fluffiness ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מעבירים את התערובת למחבת הלחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
11
שים את המחבת לאמבט מים רדודים ואופים, ללא הפרעה, במשך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
הסר את המחבת מהתנור ומאמבט המים. אפשר להתקרר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
13
מפזרים מגע של גרידת לימון וכמה שוקולד על כל מנה בודדת.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שוקולדשוקולד