פודינג ריקוטה שוקולד
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רום, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Budino di ריקוטה (פודינג ריקוטה), פודינג ריקוטה: Budino di ריקוטה, ו 663. פודינג ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
זו חזרה רצינית מהילדות שלי. יש לי זיכרון של אמא שלי מוציאה את זה מהתנור ויכולתי להריח את השוקולד והשקדים יותר מכל דבר אחר. כל כך טעים.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של מחבת כיכר 1 ליטר.
מוסיפים 2 ביצים שלמות לסיר קטן ומכסים אותם במים קרים. מביאים את המים לרתיחה עדינה על חום בינוני. כאשר המים רותחים, מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים את הביצים במשך 6 דקות.
הסר את הביצים מן הסיר ולהפעיל אותם מתחת למים קרים כדי למנוע מהם overcooking.
בקערה בינונית מוסיפים את הריקוטה ומקציפים עד ללא גושים.
מוסיפים את הסוכר, הרום, השוקולד והשקדים ומערבבים כדי להתמזג. תניח בצד.
לקלף את הביצים קשות ולשים את החלמונים דרך מסננת קטנה כדי לשבור אותם לחתיכות קטנות.
מוסיפים את החלמונים לתערובת הריקוטה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף מקצף, להוסיף את 2 חלבוני ביצה להכות עד פסגות נוקשות טופס, על 3 עד 5 דקות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה עם מרית גומי, שמירה על כמה שיותר fluffiness ככל האפשר.
מעבירים את התערובת למחבת הלחם.
שים את המחבת לאמבט מים רדודים ואופים, ללא הפרעה, במשך 50 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ומאמבט המים. אפשר להתקרר 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.
מפזרים מגע של גרידת לימון וכמה שוקולד על כל מנה בודדת.