פודינג שוקולד
פודינג שוקולד יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אגוזי מלך, חלמונים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג שוקולד, פודינג כביש סלעי בהיר, ו פודינג קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה לתוך הסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שזה התעבה עקביות puddinglike, 3 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה וקרם. מקפלים בעדינות את המרשמלו, האגוזים ושוקולד צ ' יפס. כפית את הפודינג לשש עד שמונה כוסות בודדות העליון עם שוקולד צ ' יפס יותר.