פודינג שוקולד יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אגוזי מלך, חלמונים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג שוקולד, פודינג כביש סלעי בהיר, ו פודינג קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 4 כוסות חלב בסיר גדול על אש בינונית עד אידוי.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לטאטא את הסוכר, קורנפלור ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב ביצה לתוך הסיר. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, עד התערובת רותחים. המשך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד שזה התעבה עקביות puddinglike, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
5
הסר מהחום ומערבבים בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
6
קריר מעט, ערבוב כמה פעמים כדי למנוע עור להיווצר.
7
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הפודינג ומקררים עד מקורר לחלוטין מעובה, על 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
לפני ההגשה, לטאטא את הפודינג במרץ עד חלקה וקרם. מקפלים בעדינות את המרשמלו, האגוזים ושוקולד צ ' יפס. כפית את הפודינג לשש עד שמונה כוסות בודדות העליון עם שוקולד צ ' יפס יותר.