קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקלתית
אירועיםקיץ
מגזין

פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן

פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן
טארט שוקולד פודינג בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שקדים מרוסקים, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, שוקולד אורז פצפוצי פינוק ברים עם סוכר שקדים עוגיות קרום, ו קשת Chard Tartlets עם רוזמרין שקדים קרום.

הוראות

1
מערבבים קרם וזעפרן בכוס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
זעפרןזעפרן
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
2
מניחים בתנור מיקרוגל וחום על גבוה עד שמנת חמה, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר כוס ממיקרוגל ולתת תערובת תלולה בטמפרטורת החדר 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים גלידה בקערה בינונית; מוסיפים תערובת זעפרן ומערבבים עם מרית גומי עד מעורבב היטב. כפית גלידה לתוך מיכל; לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד ומערבבים עד נמס וחלק. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3
להקציף סוכר קורנפלור בקערה בינונית להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חלמונים; להקציף עד מעורבב (תערובת תהיה עבה). בהדרגה לטאטא תערובת שוקולד חם לתוך תערובת חלמון עד חלקה. החזר תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ומתחיל לבעבע, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר מהחום (תערובת עשויה להיראות מגורען; להקציף במרץ עד חלקה).
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מעביר קרם מאפה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר עד פושר, ערבוב מדי פעם, כ -20 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים קמח, שקדים, סוכר ואבקת אפייה במעבד; תערובת עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
להוסיף חמאה; לחתוך באמצעות / כיבוי פונה עד פירורים קטנים טופס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
להקציף קרם וחלמון בקערה קטנה כדי להתמזג; להוסיף למעבד להתמזג רק עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק יחד; לחלק את הבצק ל 6 חתיכות שוות. ליצור כל חתיכה לכדור. הקש 1 כדור בצק באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת. לקצץ כל בצק עודף. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. כיסוי וצינה לילה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים קרום עד הזהב מבושל דרך, כ 25 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 8 שעות קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מחלקים קרם מאפה בין קרום (על scant 1/3 כוס לכל); להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
הסר צידי מחבת טארטלט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים 1 טרטלט על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם כף של גלידת זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
זעפרןזעפרן
9
מקשטים עם ענפי נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.