פודינג שוקולד מנטה
מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 151 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קקאו, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פודינג שוקולד מנטה, עוגיות פודינג מנטה שוקולד לבן, ו פודינג לחם מנטה שוקולד דביק (מתכונים דומים).
הוראות
שים את אבקת המנטה לתוך צלחת מיקרוגל 4 כוסות ולהוסיף את עמילן התירס, קקאו, וסוכר. מוסיפים לאט את החלב, מערבבים היטב. (כמה קקאו אולי לא נראה להתמזג, אבל זה יהיה ברגע שאתה מתחיל לבשל.) מיקרוגל על כוח גבוה במשך 1 דקה. מערבבים היטב. חזור למיקרוגל במשך 30 שניות, מערבבים, וחוזרים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. צפה בו בזהירות כדי לוודא שהוא לא רותח על הצדדים. ברגע שהוא מגיע לרתיחה, לתת לו 30 שניות יותר, הפסקת מיקרוגל אם הוא מאיים לרתוח מעל. מערבבים היטב, ויוצקים לתוך 2 מנות.
מקשטים במקלות מנטה. (ראה כיווני ארובה למטה.)