פודינג שוקולד עם קצפת כתומה
פודינג שוקולד עם קצפת כתומה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 561 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך קורנפלור, סוכר, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג ריבת חלב עם קצפת וטופי אנגלי מרוסק, אספרסו מוס שוקולד עם שמנת מסקרפונה כתומה, ו עוגות תפוז עם ציפוי קצפת אננס כתוש כתום (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, קורנפלור, ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני להתמזג.
מוסיפים 1/2 כוס חלב וחלמון ביצה; להקציף עד חלקה.
להקציף הנותרים 2 כוסות חלב. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. מרתיחים 1 דקה, מקציפים כל הזמן.
הסר מחבת מחום; להוסיף שוקולד צ ' יפס וחמאה.
להקציף פודינג עד נמס וחלק. מערבבים וניל.
מחלקים פודינג באופן שווה בין 6 כוסות קינוח או כוסות יין.
מניחים פלסטיק לעטוף ישירות על פני כל אחד, כיסוי פודינג לחלוטין. צמרמורת עד קר, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה: יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. שמור צונן.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות שמנת, Grand Marnier, קליפת תפוז, הנותרים 1 כף סוכר בקערה בינונית עד פסגות טופס. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
לחשוף פודינגים. כפית של קצפת מעל כל ומגישים.