פודינג תירס אפוי
פודינג תירס אפוי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קמח, בצל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג תירס אפוי, פודינג תירס אפוי, ו פודינג תירס אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: תבשיל 8 על 8 אינץ
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
בסיר גדול על אש בינונית ממיסים חמאה ומקפיצים בצל וג ' לפנוס עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים לציפוי אחיד, והקפידו לא לשרוף את הבצל. מבשלים קמח עד להזהבה, כ -3 דקות.
מקציפים חלב וגבינה ומערבבים עד להמסה, ואז מסירים מהאש.
מוסיפים את הביצים לקערה קטנה ומערבבים פנימה 1/4 כוס תערובת חמה כדי למתן את הביצים. מערבבים מוסיפים את תערובת הביצים למחבת, יחד עם תירס, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים לכלי תבשיל חמאה בגודל 8 על 8 אינץ'. בקערה קטנה מערבבים יחד פירורי לחם וגבינת פרמזן.
מפזרים באופן שווה על גבי קדרה, מכניסים לתנור ואופים עד שהקרם מתייצב והחלק העליון חום זהוב, כ-45 דקות.