פודינג תירס אפוי קלאסי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך פירורי לחם, חמאה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. נסו פודינג תירס אפוי קלאסי, פודינג תירס אפוי, ו פודינג תירס אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית או תבשיל 3 ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים בצל; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים בקמח, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים בחלב. מבשלים 4 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מעובה. מערבבים בהדרגה ביצים וגבינה. מערבבים תירס ופטרוזיליה.