פודינג תירס סגפונאק
פודינג תירס סאגפונאק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 470 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם חלב, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס משמנים את החלק הפנימי של תבנית אפייה של 8 עד 10 כוסות.
ממיסים את החמאה במחבת מוקפצת גדולה מאוד ומקפיצים את התירס והבצל על אש בינונית-גבוהה למשך 4 דקות. מגניב מעט.
מקציפים יחד את הביצים, החלב וחצי וחצי בקערה גדולה. מקציפים לאט את קמח התירס ואז את הריקוטה.
מוסיפים את הבזיליקום, הסוכר, המלח והפלפל.
מוסיפים את תערובת התירס המבושלת והצ ' דר המגורד, ואז יוצקים לתבנית האפייה.
מפזרים את החלק העליון עם צ ' דר מגורד יותר.
מניחים את המנה בתבנית גדולה יותר וממלאים את התבנית 1/2 במעלה דפנות המנה במי ברז חמים.
אופים את הפודינג במשך 40 עד 45 דקות עד שהחלק העליון מתחיל להשחים וסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה.