קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פודינג תירס סגפונאק

פודינג תירס סגפונאק
פודינג תירס סאגפונאק עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 470 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם חלב, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. פודינג תירס, פודינג תירס, ו פודינג תירס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס משמנים את החלק הפנימי של תבנית אפייה של 8 עד 10 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה במחבת מוקפצת גדולה מאוד ומקפיצים את התירס והבצל על אש בינונית-גבוהה למשך 4 דקות. מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מקציפים יחד את הביצים, החלב וחצי וחצי בקערה גדולה. מקציפים לאט את קמח התירס ואז את הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הבזיליקום, הסוכר, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את תערובת התירס המבושלת והצ ' דר המגורד, ואז יוצקים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים את החלק העליון עם צ ' דר מגורד יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
7
מניחים את המנה בתבנית גדולה יותר וממלאים את התבנית 1/2 במעלה דפנות המנה במי ברז חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים את הפודינג במשך 40 עד 45 דקות עד שהחלק העליון מתחיל להשחים וסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מגישים חם.