פודינג תפוחים חם
פאי פודינג תפוחים חם חמאה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 972 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מדהים. נסו פודינג תפוחים חם עם חלב חמאה {פרוגרסיבי אוכל}, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
כדי להפוך מילוי תפוח: להמיס 1/4 כוס חמאה או מרגרינה במחבת על חום בינוני.
מוסיפים תפוח, 1/2 כוס סוכר לבן, ו 1/2 כפית קינמון. מבשלים 3 עד 5 דקות, עד מכרז. תניח בצד.
כדי להפוך פודינג חמאה: בקערת ערבוב גדולה לשלב 1/4 כוס חמאה או מרגרינה עם 1 1/3 כוסות סוכר לבן. מקציפים עד שמנת.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים עד שהצהוב נעלם.
מערבבים וניל, ואז 2 כפות קמח.
לשלב ביסודיות, ואז לשפוך בחמאה, להכות עד חלקה.
תכניס מאפה למחבת פאי ותדקור עם מזלג. כפית תערובת תפוחים לתוך הקרום, ואז לשפוך פודינג חמאה על זה.
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 דקות.
כדי להפוך את ציפוי Streusel: בעוד העוגה הוא אפייה, לשלב 1/4 כוס סוכר לבן, סוכר חום, 1/2 כוס קמח, ו 1/4 כפית קינמון בקערה קטנה.
חותכים 3 כפות חמאה או מרגרינה עד התערובת מתפוררת.
הסר עוגה מהתנור לאחר 30 דקות ומפזרים ציפוי streusel מעל פודינג. חזור לתנור ואפה במשך 40 עד 50 דקות נוספות, עד שסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.