קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג תפוחים חם

פודינג תפוחים חם
פאי פודינג תפוחים חם חמאה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 972 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מדהים. נסו פודינג תפוחים חם עם חלב חמאה {פרוגרסיבי אוכל}, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת פודינג חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך מילוי תפוח: להמיס 1/4 כוס חמאה או מרגרינה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים תפוח, 1/2 כוס סוכר לבן, ו 1/2 כפית קינמון. מבשלים 3 עד 5 דקות, עד מכרז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
4
כדי להפוך פודינג חמאה: בקערת ערבוב גדולה לשלב 1/4 כוס חמאה או מרגרינה עם 1 1/3 כוסות סוכר לבן. מקציפים עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים עד שהצהוב נעלם.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
מערבבים וניל, ואז 2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
לשלב ביסודיות, ואז לשפוך בחמאה, להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
8
תכניס מאפה למחבת פאי ותדקור עם מזלג. כפית תערובת תפוחים לתוך הקרום, ואז לשפוך פודינג חמאה על זה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
פודינגפודינג
תפוחתפוח
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
9
מניחים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
כדי להפוך את ציפוי Streusel: בעוד העוגה הוא אפייה, לשלב 1/4 כוס סוכר לבן, סוכר חום, 1/2 כוס קמח, ו 1/4 כפית קינמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
חותכים 3 כפות חמאה או מרגרינה עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
12
הסר עוגה מהתנור לאחר 30 דקות ומפזרים ציפוי streusel מעל פודינג. חזור לתנור ואפה במשך 40 עד 50 דקות נוספות, עד שסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
13
בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.