פוזילי מיכלאנג'לו עם עוף צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Fusilli מיכלאנג'לו עם עוף קלוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. גשו לסופר וקנו צנוברים, חומץ בלסמי, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פוזילי מיכלאנג'לו עם עוף צלוי, המיכלאנג'לו (מילקשייק מרציפן ושקדים), ו פוזילי עם עגבניות קלויות, אספרגוס ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות מיובשות בקערה. להביא חומץ בלסמי, סוכר, ו 3 כפות מים לרתיחה.
יוצקים על עגבניות; בואו לעמוד 10 דקות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; להזמין 1/2 כוס מים לבישול ולנקז.
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות. לבשל 1 דקה ללא ערבוב, ואז לבשל, ערבוב, 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בזיליקום ועגבניות שמורות; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים רוטב עגבניות; מביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה, 1/2 כוס פרמזן מגוררת, מי בישול שמורים, עוף; לזרוק, ולהעביר לקערה הגשה.
מוסיף ארוגולה, צנוברים, ופרמזן שנותר.