פוזילי עם כרישה מוקרם ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli עם כרישה מוקרם ותרד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם כרישה, שמנת כבדה, פוזילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו פוזילי עם רוטב כרישה מוקרם, כרישה מוקרם טארט, ו אספרגוס מוקרם ומרק כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את fusilli עד אל דנטה, ואז לנקז.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים מעל חום מתון עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים על חום מתון עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מוסיף את fusilli מבושל למחבת ולזרוק על חום נמוך בינוני עד מצופה ברוטב כרישה, על 1 דקה.
הסר מהחום, להוסיף את בזיליקום קצוץ ולזרוק. מתבלים במלח ופלפל. כפיות fusilli לתוך קערות ומגישים.