פוזילי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fusilli עם פקורינו רומנו ופלפל שחור. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 647 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי תרד לתינוקות, פסטה פוזילי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ספגטי עם פקורינו רומנו ופלפל שחור, ו ספגטי עם פקורינו רומנו, פלפל ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, 8 עד 10 דקות. שמור 3/4 כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, גבוהה צדדית על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים את התרד ו 2 כפיות פלפל, ומבשלים עד התרד נבול, על 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום והוסף את הפסטה.
מוסיף את גבינת פקורינו רומנו ו 2 כפיות כל מלח ופלפל, ולזרוק עד מצופה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את נוזל בישול שמור ואת גבינת mascarpone עד חלקה.
יוצקים את הפסטה וזורקים עד מצופה. מתבלים במלח.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה ומגישים.