פוזילי עם תרד ומיובש-עגבניות
פוזילי עם תרד ועגבניות מיובשות עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 890 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי תרד, מים, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. נסו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו קיש תרד עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט צנוברים על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות; להסיר מהמחבת. או טוסט צנוברים בתנור 350 במשך 5 עד 10 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, לשים 1/4 כוס של צנוברים, עגבניות מיובשות כל, שמן, מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית של הפלפל. מחית עד חלקה.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
ניקוז. יש לשטוף במים קרים ולנקז ביסודיות.
בקערת זכוכית או נירוסטה גדולה, לזרוק את הפסטה עם 1/2 כוס צנוברים קלויים הנותרים, 3/4 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית, פסטו, עגבניות מיובשות קצוץ, תרד, עגבניות שרי, ופרמזן.
מוסיפים לסלט חצי כוס קצוצה בערך של זיתים שחורים.
המלצת יין: ישנם שבעה subzones שונים בתוך אזור גידול קיאנטי, ביניהם קלאסיקו המפורסם. הבחירה הטובה ביותר עבור פסטה זו, עם זאת, יהיה קיאנטי מרופינה, שבו היינות הם צוננים, עם פרירות תוססת יותר.