פוט דה קרם יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת 1.58$ למנה מקבלים קינוח שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-8 גרם חלבון, 64 גרם שומן ובסך הכל 703 קלוריות. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שוקולד, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 25%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוט דה קרם, פוט דה קרם ופוט דה קרם.
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שוקולד מגורר, לקישוט
2
ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום בינונית על מים רותחים בעדינות. כשהשוקולד כמעט נמס, מכבים את האש ומניחים לעמוד עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, לקישוט
שוקולד מגורר, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים צורבים במחבת בינונית את השמנת והחלב. שימו לב היטב שהשמנת תתבשל.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בקערת ערבוב בינונית, טורפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח עד להמסה מלאה של הסוכר. טורפים באיטיות את תערובת השמנת החמה לתוך החלמונים. אם תוסיף את תערובת השמנת החמה מהר מדי, החלמונים עלולים להתבשל ולהשאיר חלקיקי ביצה מבושלים לא רצויים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מסירים את השוקולד המומס מהכיריים ויוצקים את תערובת השמנת החמה דרך מסננת דקה לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מצקת את התערובת ל-6 (3/4 כוס) רמקינים. מרפדים את תחתית תבנית האפייה במגבת מטבח נקייה או נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
8
מניחים את הרמקינס הממולאים בתבנית האפייה על המגבת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
יוצקים פנימה מספיק מים חמים כדי להגיע עד מחצית הדפנות של הרמקינים. מכסים את כל התבנית בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים עד שהתערובת מסביב לשולי הרמקין יציבה כאשר מנערים קלות, כ-35 דקות. (זמן האפייה ישתנה בהתאם לעומק ולרוחב של הרמקינים.) מרכז ה-Pot de Cremes עשוי עדיין לטלטל מעט כאשר מנערים אותו, אבל זה בסדר, הוא יתמצק כאשר הוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוציאים בזהירות את הרמקינים מתבנית האפייה, מנגבים ומניחים להתקרר. לאחר התקררות, מקררים עד להתייצבות, בערך 2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
להגשה, מזלפים מעט קצפת שוקולד לבן לתוך הרמקין ומקשטים בקצת שוקולד מגורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
לימון גומי
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
13
ממיסים את השוקולד הלבן בסיר כפול על מים בקושי רותחים, תוך ערבוב מדי פעם. לאחר ההמסה מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
מקציפים את השמנת בקערה צוננת לקצף רך. מקפלים פנימה את השוקולד המצונן ומקציפים לקצף נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור Pots De Creme. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "