פוטנסקה טונה צרובה עם לביבות שומר הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 928 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורנית, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית מתכונים דומים: סלט טונה צרוב שומר כתום, טונה צרובה עם זרעי שומר וחמאה חומה צרובה, ו Pan-צרוב Puttanesca סלמון.
הוראות
1
בבלנדר, מחית את העגבניות עם חומץ, חרדל ושום. עם בלנדר על, לאט לשפוך את שמן הזית עד חלקה. לגרד את הרוטב לקערה. מערבבים את האנשובי הקצוץ, זיתים וצלפים ומערבבים את הפוטנסקה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, blanch את הסוכר יינעל עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ורעננים במים קרים. שמור את המים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את השום ואת שאלוט ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות והסוכר מצליפה ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הקורנית ואת הצלפים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום.
9
מחממים התנור ל 30
10
להביא את הסוכר snap blanching מים בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את מגורי השומר ומבשלים עד למכרז, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
לנקז ולתת מגניב. להתייבש עם מגבות נייר.
13
שים את הקמח בקערה רדודה ומתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל. לפצח את הביצים לתוך עוד קערה רדודה ולהכות אותם עם החלב. בסיר בינוני, חום 1 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מרכיבים שתצטרך
14
לדלות את השומר בקמח, ולאחר מכן לטבול את הפרוסות בביצים מכות לדלות שוב בקמח. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את השומר, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מעבירים את השומר למדף מעל תבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
16
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. משפשפים את סטייק הטונה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה עד השחמה עמוקה בחוץ ונדיר במרכז, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
17
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחותכים כל סטייק לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
18
לחמם את הסוכר יינעל ולכפות אותם על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
19
הניחו את הטונה החתוכה על הצלחות וטפטפו את רוטב הפוטנסקה סביב הדגים. הגדר 2 לביבות שומר על כל צלחת, מקשטים עם כל אנשובי ומגישים בבת אחת.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.