קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

פוטנסקה טונה צרובה עם לביבות שומר

פוטנסקה טונה צרובה עם לביבות שומר
פוטנסקה טונה צרובה עם לביבות שומר הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 928 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורנית, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית מתכונים דומים: סלט טונה צרוב שומר כתום, טונה צרובה עם זרעי שומר וחמאה חומה צרובה, ו Pan-צרוב Puttanesca סלמון.

הוראות

1
בבלנדר, מחית את העגבניות עם חומץ, חרדל ושום. עם בלנדר על, לאט לשפוך את שמן הזית עד חלקה. לגרד את הרוטב לקערה. מערבבים את האנשובי הקצוץ, זיתים וצלפים ומערבבים את הפוטנסקה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, blanch את הסוכר יינעל עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ורעננים במים קרים. שמור את המים הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את השום ואת שאלוט ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות והסוכר מצליפה ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הקורנית ואת הצלפים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר מהחום.
9
מחממים התנור ל 30
10
להביא את הסוכר snap blanching מים בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את מגורי השומר ומבשלים עד למכרז, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
לנקז ולתת מגניב. להתייבש עם מגבות נייר.
13
שים את הקמח בקערה רדודה ומתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל. לפצח את הביצים לתוך עוד קערה רדודה ולהכות אותם עם החלב. בסיר בינוני, חום 1 אינץ ' של שמן צמחי ל 35
מרכיבים שתצטרך
14
לדלות את השומר בקמח, ולאחר מכן לטבול את הפרוסות בביצים מכות לדלות שוב בקמח. עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את השומר, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
15
מעבירים את השומר למדף מעל תבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
16
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. משפשפים את סטייק הטונה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה עד השחמה עמוקה בחוץ ונדיר במרכז, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
17
מעבירים את הטונה ללוח חיתוך וחותכים כל סטייק לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
18
לחמם את הסוכר יינעל ולכפות אותם על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
19
הניחו את הטונה החתוכה על הצלחות וטפטפו את רוטב הפוטנסקה סביב הדגים. הגדר 2 לביבות שומר על כל צלחת, מקשטים עם כל אנשובי ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייקים טונה, לחתוך על 1 1/4 אינץ ' עבהסטייקים טונה, לחתוך על 1 1/4 אינץ ' עבה2אנשובי לבן במרינדה( ראה הערה), קצוץ דקאנשובי לבן במרינדה( ראה הערה), קצוץ דק8אנשובי לבן במרינדה, לקישוט (ראה הערה)אנשובי לבן במרינדה, לקישוט (ראה הערה)4זיתים קלמאטה, מגולענים וקצוצים דקזיתים קלמאטה, מגולענים וקצוצים דק1חתיכות טופי הית' ברצלפים קצוציםצלפים קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםצלפים סחוטים, קצוציםצלפים סחוטים, קצוצים11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרנורות שומר, גזוז ורבעיםנורות שומר, גזוז ורבעים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1שן שום, לרבעיםשן שום, לרבעים2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קטןשאלוט, טחוןשאלוט, טחון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות1חתיכות טופי הית' ברטימין קצוץטימין קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםקלוף עגבניות, זרע וקצוץקלוף עגבניות, זרע וקצוץ1( חצילים)עגבניות, לחתוך לקוביות 1/2 אינץעגבניות, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ4שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.