פוטס דה קרם
סירים דה קרם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 78 גרם שומן, ובסך הכל 1079 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. לכו לחנות ואספו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מלח, חפיסת שוקולד ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, סירים דה קרם ~ אספרסו קרם, ו פוטס דה קרם.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את השוקולד צ ' יפס בבלנדר.
מוסיפים את הברנדי, הווניל, המלח והביצים ומפעילים את הבלנדר.
בזמן שהוא מתמזג, הסר את הדיסק העגול ממכסה הבלנדר ושפוך לאט מאוד את הקפה החם מאוד. (חיוני שהקפה יהיה חם במיוחד על מנת שהמוצר הסופי יהיה העקביות והמרקם הנכונים.) מערבבים עד שהמיסה חלקה וחופשית למדי מחתיכות שוקולד נראות, 20 עד 30 שניות.
יוצקים את התערובת ל -3 כוסות גדולות, כמו סניפטרים, או 10 כוסות דמיטסה, ומשאירים הרבה מקום להוסיף ערימה של קצפת אחר כך.
מכניסים למקרר למשך 3 עד 4 שעות לפחות כך שלתערובת תהיה סיכוי להתייצב.
לפני ההגשה, כף בקצפת הברנדי ומקשטים בשוקולד מגולח
מוסיפים את השמנת הכבדה והסוכר לקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור להקציף ומקציפים עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מוסיפים את הברנדי ומערבבים פנימה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
סירים דה קרם עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט, ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "