פולנטה אפויה עם קישואים ורוטב עגבניות-פלפל דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 387 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, אורגנו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פולנטה אפויה עם רוטב נקניק ופלפל עגבניות, קישואים אפויים, פלפל, בצל, שום ברוטב עגבניות; Sebze פירין, ו קציצות אפויות ברוטב עגבניות על פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
חום 3 כף. שמן 2-3 qt. סיר להגדיר מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף עגבניות אורגנו ומבשלים, חשוף, במשך 15 דקות.
הוסף פרוסות פולנטה למחבת והפוך מעיל עם שמן, ולאחר מכן לארגן פרוסות לאורכו ב 3 שורות חופפות מעט. Broil פולנטה על 4 ב. מ אלמנט חימום עד חום זהוב ופריך, 10 עד 15 דקות.