פולנטה אפויה עם שום ופרמזן קרוסטיני
פולנטה אפויה עם שום ופרמזן קרוסטיני עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 700 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת פרמזן, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שום אפוי פרמזן פולנטה" צ'יפס " – {יום שני ללא בשר}, קרוסטיני חמאת שום פרמזן, ו פרמזן שום פולנטה.
הוראות
מניחים שיני שום קלופים ושמן זית בסיר מעל חום בינוני; לבשל עד השום רך (5-6 דקות).
הסר מהחום; להפריש. להביא חלב לרתיחה; להסיר מן החום.
מוסיפים פולנטה למחבת; מחית עד חלקה.
מוסיפים ביצה, 1 כף פטרוזיליה קצוצה, חמאה, פלפל אדום מרוסק, מלח ופלפל למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 5 דקות).
העברה לתוך 6 (6-אונקיה) ramekins; מפזרים כל אחד עם 2 כפות בתוספת 2 כפיות פרמזן.
חותכים 1/4 בגט לתוך 12 פרוסות; לטפטף באופן שווה עם שמן שום, ומפזרים כל אחד עם 1 כפית פרמזן.
אופים 2-3 דקות. למעלה כל ramekin עם 3 שיני שום.
מפזרים ramekins באופן שווה עם סך של 1 כף פטרוזיליה קצוצה; לשרת עם 2 crostini.