פולנטה ונקניק
פולנטן ונקניק נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 37 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל של 1120 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, עלי רוזמרין, לבשל פולנטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: נקניק עגבניות פולנטה, פולנטה עם נקניק, ו פולנטה עם נקניק איטלקי.
הוראות
הביאו את המים לרתיחה בסיר של 6 ליטר.
יוצקים את הפולנטה בזרם דק למים הרותחים, תוך הקצפה מתמדת, מבשלים עד שהיא סמיכה כמו דייסה. ממשיכים לבשל, מערבבים בכף עץ עד שהיא סמיכה מכדי לערבב.
יוצקים את הפולנטה על קרש חיתוך מעץ.
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את השמן עד שהוא מעשן ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהתרכך רק, או 2 עד 3 דקות, ומוסיפים את חתיכות הנקניקיות. מבשלים עד להשחמה מכל הצדדים ומסננים את השומן מהתבנית.
מוסיפים את הפורטובלוס, הרוזמרין והיין האדום ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות מכוסה, או עד שהנקניק מבושל. פורסים חתיכות פולנטה מהלוח בעזרת סכין ומניחים בכל אחת מארבע קערות הפסטה המחוממות.
מסירים את תערובת הנקניקיות מהאש, מתבלים, לפי הטעם, ויוצקים על פולנטה.