פולנטה-נקניק רגאוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה-נקניק Ragout. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 150 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, קורנית, נקניק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כדורי פולנטה עם ראגו נקניק, גבינה פולנטה עם נקניק רגאוט, ו פרמזן מצופה פולנטה עם רוטב פטריות רגון (מתכונים דומים).
הוראות
הסר תרמילים מנקניק איטלקי, ולשלב עם פלפל, תירס, בצל, ופטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 7 דקות או עד הנקניק מתפורר השחמה. תניח בצד.
מפזרים צד אחד של כל פרוסת פולנטה עם קורנית ופלפל טחון.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 4 דקות או עד השחמה. מעיל צמרות של פרוסות עם ספריי בישול; להסתובב ולבשל 2 דקות או עד השחמה.
כפית 1/2 תערובת נקניק כוס על כל צלחת הגשה; למעלה עם 2 פרוסות פולנטה, טימין בצד למעלה.