פולנטה עם גבינה כחולה וגארליקי צ'ארד
פולנטה עם גבינה כחולה וג'רליקי Chard יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 254 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינה, פולנטה מיידית, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו גבינת עיזים שמנת פולנטה עם Garlicky ירקות, תירס וגבינת עיזים פולנטה עם גרליקי קיץ סקווש, ו פולנטה אפויה עם Chard וגבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד הזהב, 2 עד 3 דקות.
להוסיף את chard, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד chard הוא מכרז, 4 עד 5 דקות. בינתיים, בסיר בינוני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
הוסף 1 כף מלח. לאט לאט להקציף פולנטה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד פולנטה מתעבה, 3 עד 4 דקות. מחלקים את הפולנטה בין קערות העליון עם chard וגבינה כחולה. טיפ: הכינו אצווה כפולה של פולנטה ושמרו חצי במחבת משומנת לצלחת צדדית מהירה בהמשך השבוע. פשוט פורסים את הפולנטה ופריכים אותו על ידי פקיעה אותו ברוילר או מחבת טיגון זה.