פולנטה עם פונטינה ותרד
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פולנטה עם פונטינאן ותרד יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, גבינת פרמזן, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פולנטה עם פונטינן וביצים, פולנטה גרטין עם פטריות ופונטנה, ו תבשיל פולנטה עם פונטינן ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
להוסיף תרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד.
מערבבים מים ומרק בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום בינוני; לבשל 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בתערובת תרד, מלח ופלפל.
תערובת פולנטה כף באופן שווה לתוך מחבת springform 9 אינץ מצופה ספריי בישול. לחץ על פלסטיק לעטוף על פני השטח של פולנטה; צמרמורת 2 שעות או עד המשרד.
הסר פולנטה מחבת; מניחים על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מפזרים את הגבינה באופן שווה על פולנטה.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל חום.
הסר מהתנור; מגניב 5 דקות.
חותכים פולנטה לפלחי, באמצעות סכין חדה.