פולנטה עם רוטב עגבניות שיטאקי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, אורגנו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פולנטה עם גבינה ורוטב עגבניות, פולנטה עם רוטב עגבניות חריף, ו רוטב עגבניות-בזיליקום עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים פטריות; לטגן 3 דקות או עד מכרז. מערבבים בזיליקום ו-5 המרכיבים הבאים( בזיליקום דרך עגבניות); מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים מרק ירקות ומים בסיר גדול, ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפולנטה. להפחית את החום, ומבשלים עד עבה (כ 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות